SEGRE

INFRAESTRUCTURES

Els bitllets de l'Avlo començaran a vendre's dilluns vinent i Lleida queda exclosa

Sí tindrá parada a Saragossa

El tren AVLO serà de color morat, amb un 20% més de places, i no tindrà cafeteria ni classe preferent.

El tren AVLO serà de color morat, amb un 20% més de places, i no tindrà cafeteria ni classe preferent.EFE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Els bitllets de l’Avlo, el nou servei d’alta velocitat de baix cost de Renfe que unirà Madrid i Barcelona, començaran a vendre’s dilluns vinent, 27 de gener, han confirmat a Efe fonts de la companyia.

La notícia l’ha avançat el president de Renfe, Isaías Táboas, en una entrevista concedida a El Periódico, en la que ha avançat que hi haurà "una promoció de llançament".

L’Avlo, que començarà a operar el 6 d’abril, es comercialitzarà únicament a classe turista i la tarifa constarà d’un preu bàsic -que inclou portar gratis una maleta de cabina i una bossa de mà o motxilla-, al que es podran afegir serveis addicionals: selecció de plaça, canvis o anul·lacions de bitllets o equipatge addicional. En el futur, els clients també podran afegir wi-fi, combinat de Rodalies, mascotes, prereserva o Sala Club.

Les tarifes dependran del recorregut i de l’antelació de la compra, però inicialment el preu oscil·larà entre 10 i 60 euros per al trajecte Madrid-Barcelona.

Els nens menors de 14 anys tindran una tarifa bàsica de 5 euros, sempre que es compri també un bitllet d’adult. Les famílies nombroses comptaran amb descomptes.

De moment no pararà a Lleida, però sí a Saragossa Segons el Periódico de Aragón el tren Avlo pararà a Saragossa, però no es preveu que ho faci, de moment, a Lleida, Calatayud o Tarragona.

tracking