SEGRE

BARRIS VEÏNS

Pardinyes busca una alternativa a Pearson per a les penyes de les festes

Veïns de la zona exigeixen el canvi de la ubicació, “pel soroll i el vandalisme”

Imatge d’arxiu de les penyes de les festes de Pardinyes.

Imatge d’arxiu de les penyes de les festes de Pardinyes.SEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

La comissió de festes de l’associació de veïns de Pardinyes es va comprometre ahir a “buscar una altra ubicació” per a les penyes de la festa major del barri, que actualment s’ubiquen a l’avinguda Pearson. L’entitat es va reunir amb representants de la plataforma Per Unes Festes Cíviques, formada per unes setanta persones, per buscar una solució a la seua exigència de canviar de lloc les penyes “pel soroll i l’incivisme que es produeix”.

Després de l’encontre, una portaveu de la plataforma, Esther Rodes, va afirmar que “des de la comissió ens han garantit que les penyes se n’aniran de Pearson”, però el president de la comissió, Sergio Pérez, va concretar que “no hi ha res confirmat, però sí que intentarem buscar altres llocs”. Sobre això, Rodes va dir que “l’associació proposarà a la Paeria unes altres dos ubicacions i caldrà esperar que doni el vistiplau a una d’aquestes”. Un dels llocs que l’ajuntament ja ha descartat, segons Rodes, és un solar al costat de la seu de la concessionària de la neteja Ilnet. “La zona no està urbanitzada i la Paeria no té una partida pressupostària per això”, va explicar.

Respecte a les firetes, que s’instal·len a Corregidor Escofet, va dir que no se’n va parlar a la reunió. “La nostra prioritat és canviar la ubicació de les penyes, ja que als veïns ens molesta que acabin a altes hores de la matinada amb música a tot volum i que els incívics ho deixin tot ple d’escombraries i facin les seues necessitats al carrer”, va manifestar Rodes, que va afegir que “ja que Pérez s’ha compromès a fer el trasllat, des de la plataforma estem molt contents”.

tracking