SEGRE

SUCCESSOS ROBATORIS

Atracats amb una pistola en un ascensor a Balàfia

Al carrer Beat Francesc Castelló

Imatge de la pistola i el punyal utilitzats pels lladres durant l’atracament.

Imatge de la pistola i el punyal utilitzats pels lladres durant l’atracament.MOSSOS D’ESQUADRA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Els Mossos d’Esquadra van detenir ahir a Lleida un jove de 19 anys i una adolescent de 16 acusats d’atracar una parella dins d’un ascensor d’un edifici del carrer Beat Francesc Castelló Aleu, al barri de Balàfia de la capital del Segrià, el passat 13 de gener. Segons va informar la policia catalana, els atracadors van amenaçar les víctimes amb una pistola simulada i un punyal.

L’assalt es va produir quan les dos parelles van entrar a l’ascensor. Quan pujaven, els dos joves van treure les armes i van amenaçar la parella perquè els donessin tots els diners. Una vegada van aconseguir les pertinences de les víctimes, van fugir corrent. Els Mossos van obrir una investigació que, gràcies a la descripció facilitada per les víctimes i les imatges que es van poder recollir dels fets, va permetre identificar els dos presumptes autors.

Els investigadors els van arrestar ahir a la tarda i els van acusar d’un delicte de robatori amb violència i intimidació. Així mateix, durant l’arrest també van localitzar les dos armes. Està previst que passin a disposició judicial en les pròximes hores.

tracking