SEGRE

SUCCESSOS EMERGÈNCIES

Li arranca l'orella d'una mossegada en una discussió a Pardinyes

La víctima va ser traslladada a l’hospital Arnau de Vilanova per la violenta agressió || La Guàrdia Urbana va arrestar el sospitós per un presumpte delicte de lesions

Els fets van tenir lloc dimarts a la tarda al carrer Pere Cavassèquia, a Pardinyes.

Els fets van tenir lloc dimarts a la tarda al carrer Pere Cavassèquia, a Pardinyes.MAGDALENA ALTISENT

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

La Guàrdia Urbana va arrestar a última hora de la tarda de dimarts un veí de Lleida de 56 anys per arrancar l’orella d’una mossegada a un altre en una baralla a Pardinyes. Els fets van tenir lloc al voltant de dos quarts de nou del vespre, quan la Policia Local va ser alertada d’una agressió al carrer Pere Cavassèquia. Els agents que es van traslladar al lloc van observar una persona ferida que era atesa pel SEM.

La víctima, de 47 anys, va denunciar que havia discutit amb un conegut i aquest li havia mossegat l’orella. Després d’identificar el presumpte agressor, que es trobava al lloc i va reconèixer que s’havien barallat, va ser arrestat acusat d’un delicte de lesions. Per la seua part, el ferit, que requeria punts de sutura i un seguiment mèdic de la lesió, va ser traslladat en ambulància a l’hospital Arnau de Vilanova. Entre els últims casos de lesions s’ha de recordar que el jutjat penal número 3 de Lleida va condemnar el mes de novembre passat a mig any de presó un jove que va reconèixer haver trencat el nas a un vigilant de seguretat de la discoteca LaNuit de Lleida. Condemnat per un delicte de lesions, també li van imposar indemnitzar la víctima amb 1.370 €.

Els Mossos van registrar més de 300 denúncies per lesions entre el gener i el març de l’any passat

Els Mossos d’Esquadra van registrar el primer trimestre de l’any passat més d’un centenar de denúncies al mes per delictes de lesions a les comarques de Ponent. Segons les dades de la policia catalana, entre els mesos de gener i març es van comptabilitzar un total de 349 casos a la província de Lleida, la qual cosa representa un increment del 6% respecte al mateix període del 2018. Així mateix, els Mossos van arrestar setanta persones com a presumptes autores de delictes de lesions a les comarques lleidatanes, deu més que l’any anterior. El balanç de criminalitat del ministeri de l’Interior apunta que els casos greus de lesions van descendir a la província en els primers nou mesos del 2019.

tracking