SEGRE

BALANÇ

L’Oficina de Turisme de Lleida atén 30.827 visitants durant el 2019

El perfil d’usuari és el d’un turista familiar, bàsicament català, que s’interessa pels principals atractius patrimonials, culturals i gastronòmics de la ciutat

L'Oficina de Turisme de Lleida atén 30.827 visitants durant el 2019

L'Oficina de Turisme de Lleida atén 30.827 visitants durant el 2019PAERIA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

L’Oficina de Turisme de Lleida ha incrementat el nombre d’usuaris respecte a l’any passat, en rebre 30.827 visitants, un 0,03% més que el 2018, segons el balanç de tancament d’exercici.

Els mesos amb més flux turístic han estat principalment els que van des d’abril fins al setembre, motivats especialment per les vacances de Setmana Santa, pel mes de maig fester i pel període estival i de vacances.

El perfil d’usuari que passa per l’Oficina de Turisme de Lleida a la recerca d’informació és el d’un turista familiar que s’interessa pels principals atractius patrimonials, culturals i gastronòmics de la ciutat.

La principal procedència del nombre de visitants és Catalunya, especialment de Barcelona i les seves rodalies.

En l’àmbit estatal, els usuaris de l’Oficina procedeixen bàsicament de la Comunitat Valenciana, Madrid, el País Basc, Andalusia, Aragó i Castella i Lleó, per aquest ordre.

Quant al perfil de visitant estranger, cal destacar amb molta diferència l’afluència de turistes francesos, darrere dels quals hi ha els procedents del Regne Unit, Itàlia, Alemanya i els Països Baixos.

tracking