SEGRE

Renfe ven en una hora els 1.000 bitllets disponibles aquest dilluns d'Avlo

Un tren Avlo.

Renfe ven en una hora els 1.000 bitllets disponibles aquest dilluns d'AvloEFE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Renfe ha venut en una hora, entre les 13.00 i 14.00 hores, els 1.000 bitllets que ha posat aquest dilluns a la venda, a un preu de 5 euros, per viatjar al seu tren de baix cost Avlo, que estrenarà el 6 d’abril en la línia Madrid-Barcelona, encara que no tindrà parada a Lleida. L’operadora pública ha iniciat aquest dilluns la venda d’un total de 10.000 bitllets (1.000 diaris) a aquest preu promocional per viatjar entre el 6 d’abril i el 31 d’agost, i que es prolongarà durant deu dies, fins el proper 5 de febrer.

A les 14.00 hores, s’han venut tots els bitllets disponibles i, a causa de l’elevat nombre de visites, el temps d’espera per a la compra s’ha pogut alentir, ha assenyalat Renfe aquest dilluns en un comunicat.

La pàgina web de la companyia ferroviària ha rebut prop d’1,56 milions de visites i ha registrat més de 30.000 nous usuaris en l’hora en què ha estat activa la venda de bitllets d’Avlo, segons fonts de Renfe.

Aquestes 10.000 places representen el 20 % del total de les mateixes que es vendran per a aquells mesos i, una vegada finalitzada l’oferta de llançament, costaran entre 10 i 60 euros per trajecte per als adults i 5 euros per als menors de 14 anys, acompanyats d’un major.

Els bitllets nominatius es poden adquirir al nou web www.avlorenfe.com i demà dimarts dia 28 es podran a la venda uns altres 1.000 bitllets més a les 20.00 hores.

Avlo es posa en servei amb tres freqüències per sentit i dia i parades a Madrid, Saragossa i Barcelona des del proper 6 d’abril.

A partir de maig, Renfe afegirà una quarta freqüència, que completarà amb una més a partir de setembre de 2020, per configurar un servei amb cinc freqüències per sentit i dia.

Avlo és el nom comercial del nou producte d’alta velocitat de Renfe, l’objectiu del qual és facilitar i augmentar la mobilitat en mercats potencials de més d’un milió de clients a l’any, a través de la captació de clients procedents d’altres mitjans de transport, com l’avió, l’autobús i, sobretot, el vehicle particular.

L’estructura tarifària d’Avlo, que es comercialitza en una única classe, és composta d’un preu bàsic, que inclou com a equipatge gratuït una maleta de cabina més una bossa de mà o motxilla.

Cada client pot afegir al seu viatge uns serveis addicionals, segons les seues necessitats, com a selecció de plaça, canvis o anul·lacions de bitllets i equipatge addicional

A bord, els clients disposaran d’una flota de trens equipats amb wi-fi per accedir al servei PlayRenfe.

Per a la posada en servei d’Avlo, Renfe està treballant en la transformació d’unitats de la sèrie 112 als seus tallers de Madrid, La Sagra, Màlaga i Valladolid.

Avlo es convertirà en el servei d’alta velocitat de Renfe amb més capacitat de viatgers, amb 438 places per tren, un 20 % més respecte als actuals trens de la sèrie 112.

Posteriorment, a mesura que es vagi estenent el nou servei, s’incorporaran els nous trens de la sèrie 106, amb una capacitat encara major, de 581 places per tren.

tracking