SEGRE

URBANISME INDÚSTRIA

Projecte perquè el polígon El Segre tingui finalment aigua potable

Els empresaris preveuen construir una planta embotelladora per a la seua xarxa

Imatge aèria del polígon industrial El Segre.

Imatge aèria del polígon industrial El Segre.SEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Els empresaris del polígon industrial El Segre han proposat a la Paeria que construeixi una planta potabilitzadora que permeti que l’aigua de la xarxa que subministra a les empreses, captada al riu Segre, sigui potable. Segons va informar el president de l’associació d’empresaris, Josep Tarragona, “és una iniciativa que ja està en mans de l’ajuntament i la nostra intenció i la del consistori és portar-la a terme”. Així, es va mostrar confiat que “en les properes setmanes es puguin concretar més novetats d’aquest projecte”. El pla es troba en la fase inicial i encara no està quantificada la inversió, que assumirien els empresaris. Actualment, hi ha una xarxa d’aigua propietat dels empresaris però no està tractada perquè pugui ser apta per al consum de boca. No obstant, unes quantes empreses del polígon sí que disposen de plantes potabilitzadores en els seus complexos. “D’aigua sempre n’hem tingut i no ens n’ha faltat mai, però el que passa és que la que captem no és potable”, va assegurar Tarragona.

Per la seua part, fonts municipals van assegurar que no veuen cap problema en aquesta actuació i que en principi no hi ha d’haver problemes per concedir els permisos necessaris. Per a això, esperen rebre la proposta en ferm dels empresaris com més aviat millor.

El consistori va proposar als empresaris connectar-se a la xarxa d’aigua municipal, però ho van descartar

Així mateix, les mateixes fonts van assenyalar que en sengles reunions mantingudes en els últims mesos de l’any passat, el consistori també va plantejar als empresaris l’alternativa de connectar la xarxa del polígon a la d’aigua potable de la ciutat, però aquests prefereixen construir una planta.

Per la seua banda, Tarragona confia que “una vegada se solucioni la falta d’aigua potable al complex, el consistori podrà centrar-se a portar a terme altres actuacions d’urgència al polígon com la millora de l’asfaltatge de diversos carrers i la il·luminació, ja que la seua millora és totalment primordial”. El polígon industrial El Segre és el més antic de la ciutat, compta amb més de cinquanta anys de vida i la seua associació d’empresaris es va crear l’any 1971.

tracking