SEGRE

POLÍTICA MUNICIPAL

El PSC 'força' un ple extraordinari sobre l'Horta

Davant la “inacció del govern” per debatre propostes socialistes || Millores de mobilitat, seguretat i dinamització econòmica

Jaume Sellés, Fèlix Larrosa i Joan Queralt, ahir al PSC.

Jaume Sellés, Fèlix Larrosa i Joan Queralt, ahir al PSC.PSC

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

El grup municipal del PSC força la Paeria a celebrar un ple extraordinari sobre l’Horta per debatre una desena de mesures proposades pels socialistes per impulsar aquesta zona. “Davant la inacció del govern, el primer grup de l’oposició assumeix el lideratge perquè siguin treballades per tots els grups”, va indicar el cap de l’oposició, Fèlix Larrosa. Va dir que ahir van registrar la sol·licitud a l’ajuntament i una portaveu de la Paeria va apuntar que la normativa atorga 15 dies hàbils per convocar el ple, o queda convocat automàticament i s’haurà de celebrar el desè dia hàbil després d’aquell primer període. Així, el ple se celebrarà al febrer o els primers dies de març. El líder del PSC va dir que volen obrir un debat sobre la mobilitat, les infraestructures, la seguretat, la convivència, el civisme i la promoció d’aquesta zona. Va detallar que proposen un pla de millora dels camins, instal·lar càmeres de seguretat, ampliar el transport a la demanda a la partida de Grenyana, dur la xarxa d’aigua potable a Camp Rodó i Torres de Sanui, potenciar la marca Horta i impulsar accions d’emprenedoria i transferència de coneixement al sector productiu per dinamitzar econòmicament les partides. Així, planteja esudiar mecanismes de producció local i per obtenir uns “preus justos”. L’edil Joan Queralt va destacar que “la situació econòmica de l’Horta és preocupant”. Va subratllar que “no sols resoldrem el problema dels preus a través de plans d’arrancada d’arbres, sinó que cal donar continuïtat a les explotacions”. Larrosa va anunciar que es reuniran amb representants de les partides i de la comissió de l’Horta de la Federació d’Associacions de Veïns “per explicar-los aquestes iniciatives i convidar-los al ple”. Va considerar la sessió plenària una oferta de “mà estesa al govern perquè s’assegui, negociï i acordi aquestes mesures”.

Larrosa va criticar que als plens el govern tripartit intervingui tres cops i va afirmar que ha consultat al síndic de greuges si és correcte el sistema d’intervencions aplicat aquest mandat.

tracking