SEGRE

SUCCESSOS DETENCIONS

Confisquen 2,5 kg de marihuana a dos acusats de robar en una casa de l'Horta

Objectes intervinguts a un detingut per tràfic de drogues a Cappont.

Objectes intervinguts a un detingut per tràfic de drogues a Cappont.GUARDIA URBANA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Els Mossos d’Esquadra han detingut un home de 23 anys i una dona de 44, tots dos veïns de Lleida, acusats de robar en una casa de la partida Vinatesa de l’Horta de Lleida. Al seu domicili, els agents van trobar una bossa amb 2,5 quilos de marihuana així com haixix. Els fets van tenir lloc el 7 de gener, quan la parella va forçar la porta d’una casa i es va emportar eines, un motocultor, una motocicleta i també va arrancar cablatge de coure.

La investigació policial va permetre identificar els sospitosos, que van ser detinguts dilluns passat al seu domicili de la Bordeta, on els agents van trobar altres objectes que els podrien relacionar amb més robatoris. Els dos detinguts compten amb antecedents.

Per una altra banda, la Guàrdia Urbana va detenir ahir un veí de Lleida de 54 anys al carrer Riu Ebre, a Cappont, acusat de traficar amb cocaïna. Els agents van detenir aquest individu per en un control de documentació i li van trobar 10 grams de cocaïna, una bàscula de precisió, 630 euros en efectiu i un ganivet de 30 centímetres de fulla.

tracking