SEGRE

UNIVERSITAT TECNOLOGIA

Equips de realitat virtual per a docència a la Politècnica de la UdL

Magda Valls, directora de l’EPS, i Marc Solé, d’Invelon.

Magda Valls, directora de l’EPS, i Marc Solé, d’Invelon.EPS UDL

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

La Escola Politècnica Superior (EPS) de la Universitat de Lleida disposa de dos nous equipaments de realitat virtual per a activitats docents. Es tracta de dos ordinadors de motxilla HP Z VR Backpack G2, que permeten una total mobilitat als usuaris. Van acompanyats d’unes ulleres HP Reverb amb una resolució de 9,3 megapíxels i un camp ampliat de 114 graus. Aquesta nova tecnologia facilitarà la creació de l’EPS Extended Reality Lab amb el suport d’Invelon Technologies, que aglutinarà àmbits com la realitat virtual, l’augmentada, la impressió 3D i el Building Information Modelling.

L’EPS ha adquirit aquest equipament com a complement del projecte Aprenentatge immersiu en entorns virtuals 3D, coordinat pel professor Gabriel Pérez Luque, que proposa la incorporació de la realitat virtual i augmentada en Arquitectura Tècnica i d’Edificació i en Enginyeria Industrial.

La directora de l’EPS, Magda Valls, afirma que són “pioners” i que es podrà utilitzar també en els àmbits d’informàtica i disseny.

tracking