SEGRE

URBANISME EQUIPAMENTS

Lleida tindrà la primera àrea per a autocaravanes

Una empresa de Balaguer tramita el projecte, que inclou estació de servei i bar restaurant || Ubicada al peu de l’encreuament de l’N-230 amb el camí de Montcada

Vista dels terrenys on s’habilitarà la nova zona de serveis.

Vista dels terrenys on s’habilitarà la nova zona de serveis.AMADO FORROLLA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La partida de Gualda acollirà la primera àrea d’aparcament i serveis per a autocaravanes a Lleida ciutat, ubicada al peu de l’encreuament de la carretera de Vielha (N-230) amb el camí de Montcada.

Aquest equipament formarà part d’una futura zona de serveis promoguda per l’empresa Fomentos del Mar SL, amb seu a Balaguer, i que ja compta amb el vistiplau inicial de la Paeria. El projecte afecta una parcel·la de 15.000 metres quadrats –que se segregarà d’una altra de més gran de gairebé 50.000 metres que és propietat de l’empresa– i preveu que aculli una estació de servei, una petita botiga, un taller de reparació ràpida, un safareig de vehicles, un bar-restaurant i l’àrea per a autocaravanes, que entre altres serveis disposarà de preses d’aigua i clavegueram per a les aigües residuals. Comptarà amb capacitat per acollir dotze d’aquests vehicles en places de quaranta metres quadrats de superfície cada una.

El projecte parteix de la base que les autocaravanes representen el 0,5 per cent dels vehicles lleugers que circulen tant per l’N-230 com pel camí de Montcada i per altres vies pròximes, especialment l’autovia A-2, que passa a només dos quilòmetres de distància d’aquest punt.

Així doncs, calcula que s’hi podrien aturar una mitjana de sis al dia. També estableix que l’estacionament i pernoctació estaran limitats a un màxim de setanta-dos hores (tres dies). Els accessos estan previstos per la via lateral de serveis de l’N-230 i pel camí de Montcada i comportaran la construcció d’una nova rotonda.

tracking