SEGRE

SUCCESSOS INVESTIGACIÓ

Denúncia per amenaces al veí que li va arrancar l'orella a Pardinyes

La víctima assegura que el presumpte agressor li va dir: “Et mossegaré l’altra!”

Així li va quedar l’orella a la víctima al ser agredit pel veí.

Així li va quedar l’orella a la víctima al ser agredit pel veí.SEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’home que va ser arrestat la setmana passada al barri de Pardinyes acusat d’arrancar d’una mossegada l’orella d’un veí ha estat denunciat per la víctima per amenaces. L’advocat del ferit, Xavier Prats, va explicar que, al cap de tot just uns dies l’agressió, el presumpte autor, de cinquanta-nou anys, es va trobar de nou amb la víctima i li va dir: “Et mossegaré l’altra orella!”. L’investigat per l’atac va ser arrestat per la Guàrdia Urbana com a presumpte autor d’un delicte de lesions i va quedar en llibertat amb càrrecs després de passar a disposició judicial.

L’agressió es va produir al voltant de les 20.30 hores del 21 de gener al carrer Pere Cavasèquia. Una patrulla de la Guàrdia Urbana va anar al lloc dels fets als ser alertada d’una agressió. La víctima havia perdut part de l’orella dreta i l’estava atenent el Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM). L’home, de 47 anys, va explicar als agents que s’havia discutit amb el veí i que aquest l’havia atacat mossegant-li l’orella, segons va informar la Urbana. Posteriorment, va ser evacuat a l’hospital Arnau de Vilanova, on li van haver de posar desenes de punts de sutura per reconstruir-li l’òrgan ja que el suposat agressor li va arrancar la part superior del pavelló auditiu i l’hèlix. També li va fer un esquinç al cuir cabellut.

La Urbana va arrestar el presumpte agressor el dia 21 de gener, que va quedar en llibertat amb càrrecs

La víctima encara està de baixa i recuperant-se de les lesions. Els metges no descarten haver de fer-li algun tipus d’empelt. A més, l’afectat s’ha presentat com a acusació al procés penal per l’agressió, que se celebrarà el dia 21. Tanmateix, Xavier Prats, de Prats Advocats, va afirmar que “serà un procés llarg perquè els forenses hauran de determinar les greus seqüeles que patirà el meu client”.

L’advocat de la víctima també va explicar que presumiblement acusaran l’home d’un delicte de lesions greus. Val a destacar que els articles 149 i 150 del Codi Penal preveuen penes de presó que van dels tres anys fins als dotze per la pèrdua o la inutilitat d’un òrgan.

tracking