SEGRE

COMERÇ CONSUM

L'Eix i la Zona Alta reclamen un sol mes de rebaixes amb dates fixes

Per evitar la situació actual, amb descomptes continus i una campanya ‘oficial’ de dos mesos || Vendes desiguals i similars a les de l’any passat, de moment

Molts establiments de l’Eix ja anuncien els últims dies de rebaixes.

Molts establiments de l’Eix ja anuncien els últims dies de rebaixes.S.E.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Els comerciants de l’Eix i la Zona Alta no han registrat en general un gran augment de vendes durant el primer mes rebaixes d’hivern, que oficialment van començar el 7 de gener, però que molts comerços van avançar una setmana. El president de la Federació d’Associacions de Comerciants de l’Eix, Llorenç González, va dir que “s’ha anat treballant” i va detallar que a unes botigues els ha anat “molt bé i altres asseguren que està tot molt aturat”. Per la seua banda, el president dels comerciants de la Zona Alta, Josep Bellera, va indicar que les vendes han estat similars a les de la campanya passada “i una mica millor als establiments de roba perquè ha fet fred”.

Tots dos van criticar la liberalització actual que permeti fer rebaixes en qualsevol període de l’any, a l’estar suspesa la llei catalana de comerç, i van apostar perquè durin només un mes en unes dates fixes. Per exemple, tot el mes de gener o del 7 de gener a tot estirar a mitjans de febrer, no fins al 7 de març, com fins ara. “La liberalització només beneficia les multinacionals, igual que obrir tants diumenges”, va remarcar Bellera. De fet, moltes de les botigues de l’Eix ja anuncien “últims preus” i “rebaixes finals” als aparadors, mentre que altres directament fan publicitat de la nova temporada i mostren roba de primavera.

Així mateix, la Zona Alta té previst celebrar el mercadillo de final de rebaixes aquest dijous vinent a la plaça Ricard Viñes i l’Eix Comercial ho ha programat per als dies 27, 28 i 29.

Molts establiments de l’Eix ja anuncien els últims dies de rebaixes.

Molts establiments de l’Eix ja anuncien els últims dies de rebaixes.S.E.

tracking