SEGRE

Renfe triplica l'oferta de bitllets d'AVLO a 5 euros

En llança 3.000 al dia fins dimecres

Un tren Avlo.

Renfe ven en una hora els 1.000 bitllets disponibles aquest dilluns d'AvloEFE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Renfe ha triplicat la seua promoció de bitllets de l’AVLO a 5 euros, ja que a partir d’aquest dilluns i fins dimecres dia 5 posa a la venda 3.000 places al dia d’aquest AVE de 'baix cost’ que el 6 d’abril es posa en circulació entre Madrid i Barcelona –sense parada a Lleida–, davant les 1.000 que venia comercialitzant fins ara.

La companyia inicia a les 20.00 hores la comercialització dels 3.000 bitllets d’aquest dilluns a través de la pàgina web a través de la qual ven aquest nou AVE, 'www.avlorenfe.com'.

La companyia ferroviària incrementa la iniciativa promocional amb què ha començat a comercialitzar l’AVLO "davant de l’alta demanda i expectació generada per la promoció". "Renfe vol facilitar que el major nombre possible d’usuaris accedeixin a bitllets a 5 euros", va assegurar l’operadora en un comunicat.

La companyia va iniciar dilluns passat, 27 de gener, la comercialització del nou AVLO amb una promoció amb la qual pretenia llançar 10.000 bitllets a 5 euros, mitjançant la posada a la venda 1.000 bitllets diaris a aquest preu durant deu dies.

No obstant això, en els tres últims dies d’aquesta promoció, des d’aquest dilluns i fins dimecres, Renfe comercialitzarà 3.000 bitllets diaris, amb la qual cosa finalment la promoció inclourà 16.000 bitllets durant els dies de la campanya.

Els bitllets permeten viatjar des del dia que s’estrena l’AVLO, el proper 6 d’abril, fins el 31 d’agost de 2020. D’aquesta forma, es poden comprar places per a les vacances de Setmana Santa i d’estiu.

El preu bàsic de l’AVLO de Renfe serà de 10 i 60 euros, en funció de la demanda. A aquest import s’afegeixen suplements en el cas que el viatger sol·liciti determinades prestacions, com és triar un seient concret o portar una segona maleta.

tracking