SEGRE

BARRIS INICIATIVES

Reivindicar la Mariola a bon ritme

Un grup de joves vol trencar amb els estereotips amb una cançó de música urbana || L’associació veïnal dóna suport a la iniciativa per projectar una visió positiva

Antonio Giménez, Antonio Griñán, Pedro Giménez i Joel Ribas.

Antonio Giménez, Antonio Griñán, Pedro Giménez i Joel Ribas.SEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Mi Barrio Es és un nou projecte musical de cinc joves de la Mariola amb el qual volen demostrar que “no és un barri marginal com molts s’imaginen”. La cançó, de música urbana, la interpreten Delasurandy, ElPrincy, King, ElChoco i JowRP. Són els noms artístics d’Antonio Giménez, Antonio Griñán, Manuel Fernández, Pedro Giménez i Joel Ribas, d’entre 14 i 24 anys. “Som de la Mariola de tota la vida i estem farts dels estereotips que hi ha del barri”, va explicar ahir Antonio Giménez, que va afirmar que “la zona és més tranquil·la del que sembla” i que “poden sorgir els mateixos problemes de convivència que en altres llocs”.

Juntament amb un altre cantant de Barcelona, El Kubanito, el proper 15 de febrer gravaran el videoclip de la cançó als blocs Joan Carles. Una vegada editat, penjaran el vídeo a la pàgina de YouTube. “Volem que el nostre missatge arribi el més lluny possible i la nostra intenció és anar component més cançons sobre la Mariola”, va explicar.

La lletra de Mi Barrio Es defineix com és la gent de la Mariola, que porten el barri “dins” i critica que es vegi “com un lloc marginal”.

Per la seua part, el president de l’associació de veïns, Víctor Ruiz, va valorar l’enregistrament d’aquest videoclip “com una manera de donar més visibilitat al barri perquè se’n tingui una percepció més positiva”. Va dir que “aquesta iniciativa demostra que el sentiment de la Mariola és molt especial entre els veïns”, per la qual cosa va fer una crida que “les administracions el tinguin en compte i apostin més pel barri”.

tracking