SEGRE

Renfe inicia aquest dijous la venda ordinària de bitllets de l'AVLO

Al seu preu bàsic d’entre 10 i 60 euros, una vegada conclosa l’oferta promocional inicial de places a 5 euros

Un tren Avlo.

Renfe ven en una hora els 1.000 bitllets disponibles aquest dilluns d'AvloEFE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Renfe inicia aquest dijous la venda ordinària de bitllets de l’AVLO, el tren AVE 'low cost’ que a partir del 6 d’abril unirà Madrid i Barcelona, sense parada a Lleida, amb els preus bàsics d’entre 10 i 60 euros fixats per a aquest servei, va informar la companyia. L’operadora arrencarà a les 15.00 hores la comercialització ordinària d’aquest servei, el preu concret final del qual dependrà de diferents factors com són l’antelació amb què es realitza la compra, l’horari i la demanda existent.

El preu bàsic inclou el viatge i el transport d’una bossa de mà i una maleta de determinades dimensions. En el cas que el viatger sol·liciti altres prestacions, s’afegiran diferents suplements, que oscil·len des dels 8 euros per elegir seient fins un màxim de 30 euros per portar una segona maleta.

La venda de l’AVLO comença després de la promoció inicial per la qual Renfe ha venut 16.000 places a un preu de 5 euros durant deu dies.

La companyia ferroviària posa inicialment a la venda 522.000 places d’AVLO per viatjar des del dia de la seua estrena fins el 31 d’agost, període que inclou les vacances de Setmana Santa i d’estiu.

Renfe començarà amb tres freqüències diàries per sentit, a la que al maig se’n sumarà una quarta, el servei comercial del seu nou AVE de baix cost amb què busca avançar-se als productes d’aquest tipus que portaran els nous operadors amb els quals començarà a competir a partir de desembre.

tracking