SEGRE

Detingut per dos robatoris amb violència a Lleida

En un dels assalts el lladre va agafar pel coll una dependenta d'un supermercat

La comissaria dels Mossos a Lleida.

La comissaria dels Mossos a Lleida.SEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Els Mossos d'Esquadra van detenir dimecres un veí de Lleida de 46 anys com a presumpte autor de dos delictes de robatori amb violència i intimidació i un furt. La policia va obrir una investigació arran d'un robatori violent el 2 de febrer en un supermercat de l'avinguda Rovira Roure de Lleida. Un home va agafar pel coll una dependenta que el va sorprendre quan intentava robar unes ampolles d'oli i va fugir després de donar-li una empenta.

Arran de la investigació oberta pel robatori en el supermercat, els Mossos van identificar el presumpte autor i el van detenir dimecres cap a les 11.15 hores al carrer Sant Andreu de Lleida. En el moment de la detenció, l'home portava una caixa a nom d'una altra persona que contenia roba. Posteriorment, la policia va constatar que el paquet havia estat furtat el mateix dia d'una furgoneta de repartiment.

Així mateix, els Mossos també van poder relacionar el detingut amb un robatori violent de paqueteria, que es va produir dilluns a l'avinguda de les Garrigues de Lleida. En aquest cas, presumptament, l'home va agafar paquets de dins del vehicle d'una empresa de repartiment i quan va ser aturat per les repartidores als Camps Elisis, les va amenaçar i empentar per fugir.

El detingut, que té antecedents, passarà aquest divendres a disposició del jutjat d'instrucció en funcions de guàrdia de Lleida.

tracking