SEGRE

Detingut per tenir una plantació de marihuana al seu domicili a Lleida

Els Mossos d'Esquadra han comissat 923 grams de cabdells, 92 plantes i diversos estris per facilitar-ne el cultiu 'indoor'

Una imatge de la plantació 'indoor' de marihuana, en un domicili del carrer Joan Baiget de Lleida.

Detingut per tenir una plantació de marihuana dins del seu domicili a LleidaMossos d'Esquadra

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Els Mossos d'Esquadra van detenir aquest dimarts a Lleida un home de 29 anys, de nacionalitat espanyola i veí de la capital del Segrià, com a presumpte autor d'un delicte contra la salut pública, després de constatar que venia marihuana. El seu arrest és el resultat d'una investigació oberta a finals del mes de setembre arran de la sospita que la droga es distribuïa des d'un domicili situat al carrer Joan Baiget. Els agents van entrar aquest dimecres a casa del detingut, on van comissar 923 grams de cabdells de marihuana, 92 plantes en diversos estadis de creixement i diversos estris utilitzats per facilitar-ne el cultiu 'indoor', com ara làmpades, extractors, humidificadors i ventiladors, entre d'altres.

Els efectius policials, que en els darrers mesos i també aquest dimarts van muntar diversos dispositius de vigilància al domicili del detingut, també van trobar aquest dimecres una peça de 63 grams d'haixix i 750 euros en moneda fraccionada. L'arrestat, que té antecedents, ha de passar aquest dijous a disposició judicial davant del jutjat d'instrucció en funcions de guàrdia de Lleida.

tracking