SEGRE

L'ajuntament de Lleida recupera bicicletes en desús per a col·lectius vulnerables

La iniciativa 'Comencem a pedalar', dins el projecte Empodera’t, ha permès que 13 persones sense llar s’hagin format i hagin reparat 35 bicicletes

La tinent d'alcalde Anna Campos i la regidora Regina Cairol han participat en el lliurament de diplomes del curs “Comencem a pedalar” que s'ha fet aquest dijous a l'IMO.

L'ajuntament de Lleida recupera bicicletes en desús per a col·lectius vulnerablesAjuntament de Lleida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’ajuntament de Lleida posa a l’abast de col·lectius vulnerables bicicletes que han estat recuperades i posades a punt, per tal de cobrir les seves necessitats de desplaçament pel que fa a objectius formatius o laborals. Això s’ha portat a terme a través del projecte “Comencem a pedalar”, dins del programa Empodera’t, que ha desenvolupat l’Àrea d’Inclusió de la Regidoria de Polítiques per als Drets Socials i l’Institut Municipal d’Ocupació (IMO). El taller de recuperació de bicicletes en desús ha permès que tretze persones sense llar s’hagin format en la mecànica bàsica per reparar bicis.

La tinent d’alcalde Anna Campos i la regidora Regina Cairol han participat en el lliurament de diplomes del curs “Comencem a pedalar” que s’ha fet aquest dijous a l’IMO.

Avui mateix ha començat la campanya “Necessites una bici?” per cedir durant 6 mesos les 35 bicicletes que s’han recuperat. Els destinataris són principalment infants i adolescents que necessitin un mitjà de transport per a desplaçaments amb propòsits formatius i persones adultes que les necessitin per treballar.

tracking