SEGRE

TRÀNSIT SINISTRALITAT

Un atropellat a l'N-II, tercera persona morta per trànsit a Lleida ciutat en tan sols sis dies

La víctima és un veí de la capital de quaranta-nou anys que caminava per la calçada sense cap element reflector || Els Mossos d’Esquadra han obert una investigació per aclarir les causes del sinistre

El lloc on es va produir l’accident mortal a última hora de divendres, al km 459,3 de l’N-IIa.

El lloc on es va produir l’accident mortal a última hora de divendres, al km 459,3 de l’N-IIa.LAURA QUINTANA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Un veí de Lleida de 49 anys i d’inicials J.R.S. va morir divendres a la nit al ser atropellat per un vehicle a l’N-II. Es tracta de la tercera víctima mortal en accidents de trànsit en només sis dies a la ciutat de Lleida. Els Mossos d’Esquadra van rebre pocs minuts abans de la mitjanit, a les 23.47 hores, l’avís d’un accident de trànsit en aquesta carretera, a l’altura de la botiga d’esports Wala. Per causes que es desconeixen i que la policia investiga, un turisme va atropellar un vianant que es trobava enmig de la calçada i no portava cap element reflector. Arran del sinistre, es van activar quatre patrulles dels Mossos d’Esquadra i una ambulància del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM), els sanitaris de la qual no va poder fer res per salvar-li la vida. La víctima mortal és J.R.S., de 49 anys i veí de Lleida. Amb la d’ahir, ja són tres les persones que han perdut la vida en tan sols sis dies en accidents de trànsit a la capital del Segrià. Dilluns passat va morir el conductor d’un ciclomotor al tenir un aparatós accident a passeig de Ronda. El sinistre es va produir a les 15.42 hores a l’altura del número 158, a escassos metres de la plaça Europa. El motorista va accedir des de la rotonda de la plaça a Ronda i va perdre el control del ciclomotor, va sortir disparat i va impactar contra la mitjana, un cotxe estacionat i un arbre. L’home va resultar ferit d’extrema gravetat i els sanitaris van estar una hora intentant-lo reanimar in situ, tot i que finalment va morir. L’endemà, dimarts, un altre motorista de 55 anys va resultar ferit crític a Lleida al xocar al voltant de les 16.30 hores contra un cotxe a la rotonda de l’Ll-11 que enllaça amb el vial de la Bordeta i els Camps Elisis. El motorista va ser atès inicialment per diverses persones que van veure l’accident fins que van arribar dels serveis d’emergències, que van aconseguir reanimar-lo. Va ingressar en estat crític a l’hospital Arnau de Vilanova, on va morir al cap d’unes hores a causa de la gravetat de les ferides que presentava.

Aquestes tres morts constitueixen el balanç més tràgic a la ciutat dels últims cinc anys, ja que el 2015 també es van registrar tres víctimes mortals en tan sols cinc dies, tot i que l’any es va tancar amb un total de vuit morts. Així mateix, l’any passat van morir quatre persones, dos per atropellaments a Torre Salses i l’avinguda Pinyana, un per una col·lisió a l’autovia A-2 i un altre per una sortida de via d’un motorista.

En aquest cas, un turisme que circulava en direcció a Ponts i en el qual viatjaven cinc persones va tenir una sortida de via i va fer diverses voltes de campana. Com a conseqüència de l’impacte, va perdre la vida una passatgera i quatre persones van resultar ferides. Per la seua banda, Trànsit i els Mossos d’Esquadra han posat en marxa recentment diverses campanyes per millorar la seguretat viària i eliminar les imprudències al volant.

Ponent registra cinc víctimes mortals en l’última setmana

Un total de cinc persones han perdut la vida aquest any en accidents de trànsit a les comarques lleidatanes, tres més de les víctimes mortals en el mateix període de l’any passat. Les cinc s’han produït aquesta última setmana. A més de les víctimes mortals a Lleida ciutat, un jove de 26 anys de Falset va morir dilluns a l’hospital Arnau de Vilanova després de tenir un accident de trànsit diumenge a la nit en què van col·lidir dos vehicles a la C-14 a Vilanova de l’Aguda, a la Noguera. Era el conductor d’un dels turismes implicats. I dimarts passat va morir una dona de 30 anys també per un sinistre a la C-14 a Vilanova de l’Aguda.

tracking