SEGRE

LLEURE NORMATIVA

Tercer expedient sancionador a una discoteca de Lleida per ús il·legal d'una terrassa

Es tracta de l’espai cobert de La Nuit, que ha estat multada amb 7.000 euros || La Paeria assegura que el local ha utilitzat l’espai sense tenir els permisos

Imatge del desembre passat de la discoteca La Nuit amb la terrassa coberta que no té permisos.

Imatge del desembre passat de la discoteca La Nuit amb la terrassa coberta que no té permisos.ALBERT GÒDIA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La discoteca La Nuit, situada al barri de Cappont i pertanyent al grup Bönobo, ha estat expedientada tres vegades per l’ajuntament per utilitzar una terrassa coberta com a part del local sense tenir llicència per dur a terme aquesta activitat. Al gener, el local va ser sancionat amb 7.000 euros, però va seguir usant aquest espai per a les seues festes almenys fins al passat dia 9. Així ho van assegurar fonts municipals a aquest diari, mentre que un portaveu de l’empresa va al·legar que ja han presentat tota la documentació per regularitzar-la i que esperen una resposta. De fet, van declarar que “fins que no obtinguem el permís no obrirem la terrassa”, cosa que el consistori assegura que no va ser així.

La polèmica sobre la regularització de la terrassa va arrancar a mitjans de desembre, quan el consistori va instar la discoteca a presentar la documentació requerida, perquè “no disposa de llicència d’activitat i no pot posar en funcionament la instal·lació fins que el titular no acrediti que la sala i les seues instal·lacions estan en bones condicions i no suposen un risc per a les persones”. Arran d’aquest avís, el titular del local va presentar la sol·licitud de llicència per legalitzar l’ampliació del local el 24 de desembre. En l’actualitat, l’expedient encara està tramitant-se i està pendent de diferents informes tècnics. Per això “la discoteca no disposa de permís per obrir l’ampliació”, recalca l’ajuntament. Arran d’aquesta advertència, la Paeria va obrir dos expedients sancionadors, un al desembre i un altre al gener, per utilitzar l’àrea sense autorització, a banda d’una multa de 7.000 euros. No obstant, el diumenge 9 de febrer passat, els veïns dels voltants van denunciar els sorolls del local i es va comprovar que la terrassa estava en funcionament, per la qual cosa es va obrir un tercer expedient sancionador.

Des de la discoteca van declarar que encara esperen la llicència.

tracking