SEGRE

Detingut un lleidatà per pegar a un mosso en un control antidroga

A Montblanc, al portar al cotxe ‘maria’, heroïna i cocaïna

Un cotxe dels Mossos d'Esquadra.

Un cotxe dels Mossos d'Esquadra.SEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Els Mossos d’Esquadra i la Policia Local de Montblanc, a Tarragona, van detenir fa una setmana un lleidatà per agredir suposadament un agent i fugir en un control contra el tràfic de drogues. Segons va informar la Policia catalana, els fets van tenir lloc dijous passat dia 13 de febrer sobre les set del vespre, quan en un control policial conjunt amb la Policia Local els agents van aturar un vehicle, amb dos ocupants a l’interior, de 30 i 31 anys i veïns de Lleida, perquè desprenia una forta olor de marihuana.

Els agents van demanar al conductor que baixés del vehicle i obrís el maleter, i encara que en un primer moment va accedir-hi, finalment al baixar del cotxe el xòfer va acabar empenyent un dels agents de la policia al pit i va fugir a la carrera del control policial, situat al peatge de l’autopista AP-2 a Montblanc.

Minuts després, els agents el van interceptar, va mantenir resistència en el moment de la detenció, i després d’inspeccionar el vehicle van trobar un embolcall amb cocaïna i un altre amb heroïna, que estaven amagats sota del seient del conductor, i un tercer amb marihuana que es trobava ocult al fre de mà.

Els policies van detenir el conductor i el seu acompanyant per un delicte de tràfic de drogues i també van atribuir al presumpte agressor delictes de resistència, desobediència i atemptat a l’autoritat.

Segons van informar els Mossos d’Esquadra, els detinguts, uns dels quals acumula nou antecedents policials per delictes contra el patrimoni, van passar a disposició del jutjat de guàrdia de Valls el dia 14 de febrer. El magistrat va decretar la posada en llibertat amb càrrecs dels dos després de prendre’ls declaració.

tracking