SEGRE

SUCCESSOS ARRESTOS

Els agressors de Comtes d'Urgell volien segrestar la víctima

Detenen dos homes per conrear marihuana a la partida de Sant Just i a un li atribueixen la pallissa || Quatre persones van intentar ficar el vianant en un maleter

Patrulles de la Guàrdia Urbana, dissabte a Comtes d’Urgell.

Patrulles de la Guàrdia Urbana, dissabte a Comtes d’Urgell.SEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Els Mossos d’Esquadra han detingut dos veïns de Lleida de 54 i 34 anys com a presumptes autors d’un delicte contra la salut pública per conrear marihuana en una finca de la partida de Sant Just. Al segon, la Policia catalana també li atribueix la pallissa a un home dissabte passat en ple carrer Comtes d’Urgell per un assumpte suposadament relacionat amb les drogues. Segons van explicar ahir fonts policials, els autors de la pallissa volien segrestar la víctima. La investigació va començar l’any passat, quan els Mossos d’Esquadra van constatar mitjançant operacions de vigilància l’existència de la plantació i van observar que diverses persones conegudes en l’àmbit policial pels seus antecedents delictius entraven i sortien del recinte.

Com ja va avançar SEGRE, al voltant de les vuit del vespre de dissabte passat quatre persones van baixar d’un cotxe a Comtes d’Urgell, van agredir un transeünt, van intentar introduir-lo per la força a l’interior del maleter, el van amenaçar i li van robar el telèfon mòbil. Hores després, la Guàrdia Urbana va interceptar el turisme implicat a l’agressió i va identificar els ocupants, alguns dels quals havien estat observats pels Mossos durant les vigilàncies a Sant Just. Després de detenir els dos homes, l’operació va culminar la tarda de dimecres amb la inspecció a la finca. A la planta baixa de l’edifici, els agents policials van trobar dos habitacions habilitades per al conreu d’esqueixos i, a la planta superior, una instal·lació amb capacitat per conrear mil plantes de marihuana.

El cultiu tenia capacitat per a mil plantes i fins i tot tenia instal·lades càmeres de videovigilància

Encara que abans de l’escorcoll els delinqüents ja havien recollit tota la droga, la policia va trobar aparells d’aire condicionat, llums, una instal·lació de reg, extractors, fertilitzants i fins i tot un sistema de videovigilància. També van decomissar un total de 3,3 quilos de marihuana i van trobar restes vegetals que confirmaven que allà s’havia produït la droga. Així mateix, van constatar que hi havia una connexió fraudulenta a la xarxa elèctrica. La investigació continua oberta i els Mossos d’Esquadra no descarten més detencions.

Per la seua part, els dos arrestats, tots dos de nacionalitat espanyola, passaran pròximament a disposició del jutjat de guàrdia de Lleida.

La instal·lació a la partida de Sant Just, amb capacitat per a un miler de plantes.

La instal·lació a la partida de Sant Just, amb capacitat per a un miler de plantes.MOSSOS D’ESQUADRA

tracking