SEGRE

SUCCESSOS INVESTIGACIÓ

Llibertat sota fiança per a l'acusat d'una pallissa a Comtes d'Urgell

També per a un altre arrestat per marihuana

Vista de la instal·lació intervinguda a la partida de Sant Just.

Vista de la instal·lació intervinguda a la partida de Sant Just.MOSSOS D’ESQUADRA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El jutjat de guàrdia de Lleida va decretar ahir la llibertat sota fiança de 4.000 euros per al detingut per agredir, presumptament, un home al carrer Comtes d’Urgell, també acusat de conrear marihuana. Segons va informar l’advocat de la defensa, Xavier Prats, el seu client va negar la participació en l’agressió i va assenyalar que es va entregar als Mossos de forma voluntària. Està acusat d’un delicte de lesions i un altre d’obstrucció a la justícia, ja que, segons la investigació, va intentar que la víctima retirés la denúncia. Un altre arrestat va quedar en llibertat amb càrrecs. La Fiscalia va sol·licitar al jutge que imposés a tots dos investigats l’ingrés a la presó sota fiança de 6.000 euros. Les mateixes fonts van assenyalar que l’autor de l’agressió és en parador desconegut.

Els dos acusats van ser detinguts pels Mossos d’Esquadra en el marc d’una investigació pel cultiu de marihuana en una finca de la partida Sant Just de Lleida. La investigació policial va començar a mitjans de l’any passat, quan els Mossos van constatar, mitjançant operacions de vigilància, l’existència de la plantació i van observar que diverses persones conegudes en l’àmbit policial pels seus antecedents delictius entraven i sortien del recinte.

Els Mossos acusen un dels detinguts d’intentar introduir la víctima al maleter d’un vehicle

Com ja va avançar SEGRE, al voltant de les vuit del vespre de dissabte passat quatre persones van baixar d’un cotxe a Comtes d’Urgell, van agredir un transeünt, van intentar introduir-lo per la força a l’interior del maleter, el van amenaçar i li van robar el mòbil. Durant l’escorcoll de la finca de Sant Just, els agents van trobar una plantació amb capacitat per a mil plantes. La investigació continua oberta i no es descarten noves detencions.

tracking