SEGRE

SUCCESSOS INVESTIGACIÓ

Batalla campal entre dos famílies d'un mateix bloc de Lleida

Es va produir per causes que s’investiguen en ple carrer Cuenca || Els veïns diuen que fa temps que estan enfrontades i volen més seguretat amb una patrulla fixa

Els Mossos van posar fi a la baralla, que va acabar en ple carrer.

Els Mossos van posar fi a la baralla, que va acabar en ple carrer.SEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Almenys cinc patrulles dels Mossos d’Esquadra es van desplaçar ahir al matí fins al carrer Cuenca, al barri del Secà de Sant Pere, per una batalla campal entre dos famílies que vivien al mateix bloc. L’aldarull es va produir per causes que s’investiguen entre les nou i les deu del matí i es va prolongar durant diversos minuts en què hi va haver amenaces i agressions entre diverses persones. La baralla va finalitzar en ple carrer i davant de la presència d’un elevat nombre de veïns.

Els Mossos d’Esquadra, que van anar al lloc dels fets al rebre diverses trucades, van detenir un dels implicats acusat d’agredir un dels agents. Va ser arrestat per un delicte d’atemptat i resistència a l’autoritat. Una altra persona va resultar ferida però el pronòstic no era greu.

La baralla es va produir entre les 9 i les 10 del matí i va acabar al carrer Cuenca i davant de nombrosos veïns

Al lloc també es va desplaçar almenys una ambulància del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM) que va atendre diverses persones. La intervenció policial es va prolongar fins que no es van calmar els ànims.

Posteriorment, els policies es van entrevistar amb alguns dels implicats i, pel que sembla, també van decomissar armes blanques.

Fonts properes al cas van assegurar que no es descarta que es torni a produir un nou aldarull entre aquestes dos famílies.

Per la seua banda, el president de l’associació de veïns del Secà, José Carreiro, va lamentar els fets, però va recalcar que “aquesta situació podia haver-se produït en qualsevol moment, perquè són dos famílies que fa temps que estan enfrontades”.

Així mateix, va criticar que “des de serveis socials de la Paeria els donessin un pis de protecció oficial a les dos famílies al mateix edifici, perquè per qualsevol disputa mínima podria haver esclatat una baralla, com així ha estat”. Per aquesta raó, des de l’associació de veïns demanaran al consistori “que hi hagi una patrulla fixa al barri tot el dia”.

tracking