SEGRE

Segueixen buscant el lladre fugit que va saltar d'un cotxe patrulla en Lleida

Els Mossos d’Esquadra sospiten que algú li ha donat empara

Un cotxe dels Mossos d'Esquadra.

Un cotxe dels Mossos d'Esquadra.SEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Els Mossos d’Esquadra continuen amb la recerca del presumpte lladre que dimecres a la matinada va fugir saltant del cotxe patrulla que el traslladava a comissaria. La policia catalana ha obert una investigació per localitzar l’home, que ja està identificat. Com ja va informar SEGRE, els fets van tenir lloc al voltant de les quatre de la matinada de dimarts després que els agents arrestessin un home com a presumpte autor del robatori en un bar de l’avinguda les Garrigues. Durant el trajecte a la comissaria, va trencar el vidre d’una finestreta posterior d’un cop de cap i va saltar del vehicle en marxa.

Segons van assenyalar fonts solvents, el lladre escapat portava les mans emmanillades a l’esquena i anava descalç. Ràpidament, els Mossos van activar un operatiu de recerca per diferents zones de la capital del Segrià, com la partida Mariola. Se sospita que l’individu, que compta amb antecedents per delictes similars, podria haver rebut empara per part d’algun familiar o persones conegudes. Malgrat els esforços dels agents, l’home seguia a última hora d’ahir en parador desconegut.

La fuga de detinguts és poc habitual a Lleida, tot i que sí que s’han produït casos d’interns del Centre Penitenciari de Ponent que s’escapen després de rebre un permís de sortida. Entre aquests últims, destaca el pres escapat de Ponent que l’any passat va arrestar la Guàrdia Civil després d’atracar una gasolinera a Fraga. L’home tenia en vigor quatre requeriments de recerca, detenció i ingrés a la presó.

tracking