SEGRE

Successos

Detenen el lladre que va fugir d'un cotxe patrulla a Lleida

Els Mossos el van localitzar ahir a la nit en un bar de la Mariola

Detenen el lladre que va fugir d'un cotxe patrulla a Lleida

Detenen el lladre que va fugir d'un cotxe patrulla a LleidaSEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Els Mossos d'Esquadra van detenir ahir a la nit en un bar del carrer Germans Izquierdo, al barri de la Mariola, l'home que la matinada de dimecres es va fugar d'un cotxe patrulla després de ser arrestat com a pressumpte autor d'un robatori a l'avinguda de Les Garrigues. Els ARRO (Àrees Regionals de Recursos Operatius) dels Mossos van localitzar l'home, que no va oposar resistència, a l'interior de l'establiment.

La fugida van tenir lloc al voltant de les quatre de la matinada de dimecres després que els agents arrestessin un home com a presumpte autor del robatori en un bar de l’avinguda les Garrigues. Durant el trajecte a la comissaria, va trencar el vidre d’una finestreta posterior d’un cop de cap i va saltar del vehicle en marxa.

Segons van assenyalar fonts solvents, el lladre escapolit portava les mans emmanillades a l’esquena i anava descalç. Ràpidament, els Mossos van activar un operatiu de recerca per diferents zones de la capital del Segrià, com la partida Mariola. Se sospitava que l’individu, que compta amb antecedents per delictes similars, podria haver rebut empara per part d’algun familiar o persones conegudes.

tracking