SEGRE

TRIBUNALS JUDICI

La Fiscalia demana 8 anys per al matrimoni acusat de simular dos accidents

Les defenses en sol·liciten l’absolució

Imatge dels acusats al banc de l’Audiència.

Imatge dels acusats al banc de l’Audiència.MAGDALENA ALTISENT

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Després de cinc dies de judici, l’Audiència de Lleida va deixar ahir vist per a sentència el judici contra un matrimoni lleidatà acusat de simular dos accidents de trànsit per cobrar indemnitzacions de les companyies d’assegurances i de la Seguretat Social en un frau, que segons la Fiscalia, hauria ascendit a 1,2 milions d’euros. El Ministeri Públic va mantenir la petició de la imposició de sengles condemnes de vuit anys de presó al considerar que l’home, que és exsergent dels Bombers, és autor de dos delictes continuats d’estafa i un delicte contra la Seguretat Social i que la dona és autora d’un delicte continuat d’estafa i un contra la Seguretat Social perquè va aconseguir la invalidesa arran del suposat frau.

També han exercit d’acusacions tres asseguradors i la Seguretat Social, que sol·liciten penes de presó. En canvi, les defenses dels dos acusats van demanar l’absolució per manca de proves. Un dels lletrats defensors va afirmar que “no es pot enganyar durant tant temps i a tanta gent”.

Els dos conductors implicats, un d’ells al banc dels acustats, van afirmar que va ser un muntatge

Els sinistres van tenir lloc el 2010 a la Caparrella, en què l’acusat va estar implicat, i el 2015 a l’N-II entre Fraga i Seròs, amb l’acusada implicada. La principal prova que hi ha contra la parella és la declaració dels altres dos conductors, un d’ells també assegut al banc d’acusats i que s’enfronta a un any de presó. Un camioner va declarar al judici que l’exsergent de Bombers li va pagar 2.000 euros perquè xoqués contra el seu vehicle. L’altre conductor va afirmar que va percebre 600 euros per col·lidir contra el cotxe l’acusada. Els Mossos van afirmar que els dos accidents van ser un muntatge.

tracking