SEGRE

SUCCESSOS INVESTIGACIÓ

Arrestat en un bar el lladre que es va fugar emmanillat d'un cotxe policial

El van localitzar divendres a la nit a la Mariola i no va oposar resistència

Imatge del carrer Germans Izquierdo, ahir a la Mariola.

Imatge del carrer Germans Izquierdo, ahir a la Mariola.MAITE MONNÉ

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Els Mossos d’Esquadra van detenir divendres a la nit en un bar del carrer Germans Izquierdo, al barri de la Mariola, l’home que dimecres a la matinada es va escapar emmanillat d’un cotxe patrulla al ser arrestat com a presumpte autor d’un robatori a l’avinguda de les Garrigues, com va informar SEGRE. L’individu feia més de dos dies que estava en parador desconegut però els Mossos d’Esquadra van muntar diverses vigilàncies. Finalment, cap a les 23.00 hores de divendres agents dels ARRO (Àrees Regionals de Recursos Operatius) dels Mossos van localitzar el lladre fugat, identificat des del primer moment, a l’interior de l’establiment. L’home no va oposar resistència en la seua detenció i va finalitzar d’aquesta forma una espectacular fugida de 67 hores.

Els policies el buscaven des de les quatre de la matinada de dimecres, quan va ser arrestat com a presumpte autor del robatori en un bar a l’avinguda de les Garrigues. Es dóna la circumstància que l’home té un pis llogat al mateix edifici. Posteriorment, durant el trajecte a la comissaria, el suposat lladre va aconseguir trencar d’un cop de cap una de les finestres posteriors del cotxe patrulla i va saltar del vehicle en marxa. Segons van assenyalar fonts solvents, el lladre escapat portava les mans emmanillades a l’esquena i anava descalç. Ràpidament, es va activar un operatiu d’investigació per diferents zones de la capital del Segrià, com la partida Mariola i fins i tot es van fer batudes. Durant tot aquest període, els Mossos van sospitar que l’individu, que compta amb antecedents per delictes similars, va rebre empara per part d’algun familiar o coneguts.

La fuga de detinguts és poc habitual a les comarques de Lleida, encara que en els últims anys sí que s’han produït casos d’interns del Centre Penitenciari de Ponent que fugen després de rebre un permís de sortida. Entre aquests últims, destaca el d’un pres escapat del centre penitenciari lleidatà que l’any passat va ser arrestat per la Guàrdia Civil després d’atracar una gasolinera a Fraga.

tracking