SEGRE

SUCCESSOS INVESTIGACIÓ

El fugitiu del cotxe patrulla robava vehicles per cometre encastaments

El jutge en decreta l’ingrés a la presó després de ser detingut divendres a la nit en un bar de la Mariola || Va intentar robar un turisme amb una nena dins a Guissona

El vehicle utilitzat en tres robatoris va ser incendiat a Ton Sirera.

El vehicle utilitzat en tres robatoris va ser incendiat a Ton Sirera.S. GARCÍA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Jutjat d’Instrucció de Lleida en funcions de guàrdia va decretar ahir l’ingrés a presó del detingut després d’escapar-se d’un cotxe patrulla la setmana passada després d’un robatori en un bar de l’avinguda de les Garrigues. El jutge li imputa, a més, el robatori de vehicles que utilitzava per cometre fins a cinc assalts en establiments. Un dels quals va ser l’intent de robatori en una joieria de l’avinguda de les Garrigues, a Cappont, el 22 de febrer passat i l’intent de robatori d’un vehicle, la tarda anterior, amb una nena de 7 anys a l’interior a Guissona, successos de què ja va informar SEGRE. Es tracta d’un veí d’Alcarràs de 39 anys que compta amb nombrosos antecedents. Segons van informar ahir els Mossos, aquest individu va ser detingut divendres després de passar 67 hores fugat a l’escapar-se d’un cotxe patrulla trencant d’un cop de cap una de les finestretes i fugir emmanillat. Va ser arrestat per un robatori amb força en un bar de l’avinguda de les Garrigues i els agents van trobar al seu domicili, al mateix carrer, la caixa enregistradora que havia robat del local. A més, estaria relacionat amb una sèrie de robatoris amb força que es van produir a mitjans de febrer en diverses poblacions lleidatanes. La tarda del 21 de febrer es van rebre diverses alertes per incidents a Guissona. En concret, es van produir dos intents de robatori amb intimidació a prop del carrer dels Llacs de Guissona. En els dos casos, un home va amenaçar les persones amb una pistola amb la intenció de robar-los el cotxe. En un dels casos, la víctima es va enfrontar al lladre per evitar que s’emportés la furgoneta, ja que a l’interior es trobava la seua filla de 7 anys. A la mateixa localitat, va robar una moto i una furgoneta, que va utilitzar, abans de cremar-la (vegeu el desglossament) aquella mateixa nit, per encastar-la contra els aparadors d’un restaurant dels Alamús, una perruqueria d’Alcarràs i una joieria a Cappont, a Lleida. En cap dels casos no va aconseguir entrar i robar.

Calcinada davant del Gili una furgoneta usada en tres robatoris

La furgoneta que el detingut suposadament va robar i va utilitzar per encastar-la contra les entrades de tres establiments als Alamús, Alcarràs i Lleida va ser trobada calcinada a primera hora del 22 de febrer, hores després que es produïssin els assalts, al carrer Ton Sirera de Lleida, davant l’INS Gili i Gaya. Així mateix, els Mossos imputen al detingut un robatori amb força en un taller de a l’avinguda Rovira Roure el 24 de febrer, del qual es va emportar un totterreny que va utilitzar per a dos encastaments en una perruqueria i en un bar d’Alcarràs. En aquests casos, va aconseguir entrar als establiments per robar. El vehicle va aparèixer en molt mal estat a l’avinguda Onze de Setembre. En total, està acusat de 5 robatoris de vehicles, dos en grau de temptativa, i 6 robatoris amb força.

tracking