SEGRE

SUCCESSOS VANDALISME

Punxen les rodes de desenes de cotxes en una nit a la Mariola

L’acte vandàlic es va produir als carrers Cardenal Cisneros, Mart i la rambla de la Mercè || S’han denunciat danys en tretze turismes però n’hi ha molts més

La grua retirava el matí d'ahir un dels vehicles que van aparèixer amb les rodes punxades.

La grua retirava el matí d'ahir un dels vehicles que van aparèixer amb les rodes punxades.MAITE MONNÉ

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Desenes de vehicles van aparèixer ahir amb les rodes punxades al barri de la Mariola. Els fets van tenir lloc ahir a la matinada, quan una o diverses persones van causar danys en vehicles estacionats als carrers Cardenal Cisneros i Mart, així com a la rambla de la Mercè. Una patrulla de la Guàrdia Urbana va localitzar els primers cotxes amb les rodes punxades pocs minuts després dotze de la nit, encara que un agent civil va donar l’avís d’altres vehicles afectats prop de les 10.15 hores. De moment, la Policia Local té constància de tretze afectats, però sospita que n’hi pugui haver més. Segons assenyalen fonts veïnals, n’hi podria haver fins a una quarantena. En aquest sentit, els Mossos d’Esquadra animen els propietaris a denunciar per poder obrir una investigació dels fets i localitzar els autors.

Es dóna la circumstància que fa unes setmanes, el 28 de gener, diversos veïns ja van denunciar que alguns cotxes estacionats a Cardenal Cisneros va aparèixer amb la bateria robada. Vla a destacar també que l’any passat es van produir diversos incendis de vehicles a la Mariola, tots provocats. Entre aquests últims destaquen tres cotxes que van aparèixer calcinats l’1 de novembre a l’altura del número 131 del passeig Onze de Setembre. També en aparcaments dels Camps Elisis i l’avinguda del President Josep Tarradellas són habituals els danys als cotxes per robar els objectes de l’interior. Precisament, la Guàrdia Urbana va arrestar el novembre de l’any passat dos homes acusats de robar en quatre cotxes estacionats a l’entorn dels Camps Elisis. Pel que sembla, els dos arrestats van acabar barallant-se després de forçar els turismes i un va acabar amb el nas trencat.

En diverses zones de la ciutat en les quals s’ha registrat un augment de robatoris i actes vandàlics, els veïns i usuaris d’aparcaments han exigit més mesures de seguretat. També s’han registrat danys en pàrquings privats, on els propietaris prenen mesures i recomanen als veïns no deixar la porta d’accés oberta, a més d’assegurar-se que no hi ha res de valor a l’interior del turisme.

La grua retirava el matí d’ahir un dels vehicles que van aparèixer amb les rodes punxades.

La grua retirava el matí d’ahir un dels vehicles que van aparèixer amb les rodes punxades.MAITE MONNÉ

tracking