SEGRE

Educació preveu adjudicar la construcció de l'Escola Pinyana de Lleida entre maig i abril

Calcula que l'execució dels treballs del nou centre educatiu s'allargaran uns 20 mesos

L’escola Pinyana fa una dècada que està en mòduls.

L’escola Pinyana fa una dècada que està en mòduls.SEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Departament d'Educació preveu que el concurs per la construcció de l'Escola Pinyana s'adjudiqui entre l'abril i el maig, amb un termini d'execució de 20 mesos. En paral·lel, el Departament i la Paeria tenen previst la signatura d'un conveni de col·laboració per definir les condicions de finançament i execució de l'obra. El termini de presentació de les ofertes pel nou centre va finalitzar el 15 de gener i s'han presentat tres empreses: Romero Polo, Construcciones Deco i CRC. El projecte de l'escola està pressupostat per un total de 5.945.000 euros. El conseller Josep Bargalló ha respost a través del Butlletí Oficial del Parlament de Catalunya (BOP) les preguntes que havia formulat el grup del PSC-Units en relació a aquest nou centre.

El 18 de novembre de l'any passat Educació va aprovar el projecte per la construcció de l'Escola Pinyana de Lleida i el 16 de desembre Infraestructures de la Generalitat, SAU va licitar el concurs per l'adjudicació de les obres. El termini de presentació de les ofertes va finalitzar el 15 de gener.

En paral·lel, la Junta de Govern Local de l'Ajuntament de Lleida, va aprovar el 23 d'octubre assumir el compromís d'incorporar a la tramitació del pressupost 2020 una partida de 1.264.141,22 euros per col·laborar econòmicament amb la construcció de l'Escola Pinyana.

Des del Departament d'Educació es farà efectiu l'impost de Construccions i Obres amb l'aplicació de la bonificació que s'acordi amb l'Ajuntament de Lleida. Actualment no es pot quantificar l'impost de Construccions i Obres perquè la base imposable d'aquest impost constitueix el cost real i efectiu de la construcció.

tracking