SEGRE

COMERÇ INICIATIVA

La Cambra instaura serveis per donar resposta a les empreses i assessorar-les

El president i els tres vicepresidents de la Cambra.

El president i els tres vicepresidents de la Cambra.CAMBRA DE COMERÇ DE LLEIDA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La Cambra de Comerç va presentar ahir tres nous serveis per atendre les necessitats de les empreses lleidatanes. El primer és un espai al web de l’entitat empresarial en el qual es podrà preguntar de forma directa sobre qualsevol qüestió que els preocupi per a la seua activitat i rebre una “resposta àgil” per part de la Cambra.

Una altra eina, també enfocada al món virtual, és l’anomenada “enquesta del mes”, en la qual es plantejaran una sèrie de preguntes d’àmbit general que poden afectar el funcionament de les empreses lleidatanes. La primera enquesta estarà centrada en l’impacte que pot tenir el Brexit en les empreses del territori i les respostes serviran per exigir i donar a conèixer les administracions les demandes del sector. Aquestes dos eines s’englobaran dins de la iniciativa La Cambra Respon.

El tercer servei que l’ens provincial va presentar ahir són els Matins Cambra, una sèrie de trobades en les quals els empresaris i experts de diferents matèries podran debatre sobre actualitat, estratègia, innovació i noves oportunitats per promoure l’activitat econòmica i enfortir les relacions entre les empreses lleidatanes. Amb aquestes eines, la Cambra busca potenciar la seua imatge i el marge d’acció.

tracking