SEGRE

LLEURE ESDEVENIMENTS

La Paeria ratifica el festival a les Basses al rebutjar l'única al·legació

No convocarà un concurs com demanaven Hostaleria i una firma local i dóna per bo el projecte || El Terranostrvm Electronic Festival se celebrarà el 20 de juny

Imatge d’arxiu d’una zona del parc de les Basses.

Imatge d’arxiu d’una zona del parc de les Basses.SEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El festival de música electrònica previst per l’empresa Midnight Barcelona el 20 de juny a les Basses ja té via lliure definitiva per celebrar-se després que la Paeria hagi desestimat l’única al·legació que es va presentar durant l’exposició pública d’aquest projecte.

Una portaveu municipal va confirmar que la petició presentada per la Federació d’Hostaleria i l’empresa local Backstage perquè la Paeria convoqués un concurs obert a les empreses del sector ha estat rebutjada, per la qual cosa l’ajuntament dóna per bo el projecte presentat per Midnight Barcelona, firma que té la seu a Banyoles.

Tal com ja ha publicat aquest diari, el festival s’anomenarà Terranostrvm Electronic Festival i comptarà amb més de quaranta artistes distribuïts en quatre escenaris. El responsable de l’empresa organitzadora va eludir donar detalls sobre la programació, però va confirmar que per la seua banda la celebració d’aquest esdeveniment també està confirmada.

D’aquesta manera, les Basses tornarà a ser la seu d’un festival musical després que entre el 2005 i el 2008 acollís el Senglar Rock. Aquest parc ha viscut un deteriorament constant des que l’ajuntament va tancar definitivament les antigues piscines l’any 2003. Projectes per revitalitzar-lo, com un parc temàtic dels Barrufets, han quedat en paper mullat.

L’anterior govern municipal va apostar per l’habilitació d’un càmping en règim de concessió com a primer pas per a la recuperació, però la moratòria de la Generalitat per a nous càmpings el va paralitzar.

tracking