SEGRE

HORTA VEÏNS

Butsènit demana arreglar un pal de llum abans que caigui al camí principal

Imatge del pal a punt de caure al camí principal.

Imatge del pal a punt de caure al camí principal.AAVV BUTSÈNIT

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Veïns de la partida de Butsènit van alertar ahir que hi ha un pal de llum que està a punt de caure al camí principal. Segons va explicar la presidenta de l’associació de veïns, Mireia Valls, es va inclinar pel fort temporal de vent de fa quinze dies, però en direcció contrària al camí. “Llavors també va caure un pi sobre dos fanals, però la Paeria els va reposar”, va explicar i va afegir que “en aquest pal van col·locar una cinta per evitar que ningú no s’hi atansés, però el vent l’ha inclinat cap al camí”.

Valls va assenyalar que es tracta d’un pal de llum que dóna electricitat a un habitatge, “de forma que si acaba caient, en principi, només resultaria afectat aquest domicili i per sort la família no es troba residint allà en aquests moments”. Tot i així, va demanar a la Paeria que l’arreglin per evitar que caigui al camí. Altres veïns de Butsènit van afirmar “que la situació de deixadesa d’aquest pal és un més dels altres que hi ha a l’Horta” i van culpar les elèctriques de no fer-se responsables del manteniment.

A part de residents d’aquesta partida, que denuncien un “abandó” de la zona, veïns d’altres partides de l’Horta també insisteixen a denunciar “el mal estat dels camins per part de l’ajuntament”.

tracking