SEGRE

Cancel·lats el Cucalòcum Primavera i el saló Formació i Treball de Lleida

La dotzena edició del Cucalòcum Primavera va tancar després de rebre més de 7.000 visitants.

La dotzena edició del Cucalòcum Primavera va tancar després de rebre més de 7.000 visitants.FIRA DE LLEIDA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Les edicions d’enguany de Cucalòcum Primavera i de la Fira de Formació i Treball (F&T) han quedat cancel·lades degut a les circumstàncies excepcionals provocades per la pandèmia de Coronavirus i a les directrius dictades per les autoritats, segons ha anunciat Fira de Lleida. Les mesures de confinament de la població, destinades a evitar el contagi massiu, fan absolutament inviable la celebració enguany d’aquests dos certàmens, per la qual cosa queden definitivament anul·lats.

"Fira de Lleida i els quatre patrons que conformen la Institució firal lamenten sincerament els perjudicis i inconvenients que hagi pogut produir aquesta decisió, però recorden que la mateixa respon a les mesures dictades pels Governs català i estatal i que els seu objectiu és evitar situacions sanitàries d’alt risc per a expositors i visitants", explica l'ens firal en un comunicat.

Cucalòcum Primavera s'havia de celebrar entre el 6 al 9 d’abril, mentre que la Fira de Formació i Treball (F&T) estava convocada per als dies 16 i 17 del mateix mes d’abril.

tracking