SEGRE

Lleida registra un tercer mort amb coronavirus i els contagis pugen a 78

Es tracta d’una persona de 50 anys amb discapacitat que es trobava al seu domicili

El carrer Major de Lleida aquest dilluns.

Cinc nous casos de coronavirus a Lleida, entre ells una menorItmar Fabregat

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El departament de Salut ha confirmat aquest dijous que en les últimes hores a la demarcació de Lleida ha mort una tercera persona amb coronavirus SARS-CoV-2. Es tracta d’una persona de 50 anys amb discapacitat que es trobava al seu domicili.

També ha informat de 12 casos positius nous a la demarcació, que ja suma 78 contagis per Covid-19.

Del total de casos positius detectats a la demarcació des de l’inici de la pandèmia, 13 són residents de la residència d’Àger, 4 dels quals es troben ingressats a l’Hospital Comarcal del Pallars, i 28 estan relacionats amb el brot de l’autocar de l’Imserso a Benidorm.

Segons Salut, actualment, 40 persones es troben ingressades en centres hospitalaris de la demarcació de Lleida amb coronavirus: 22 a l'Hospital Universitari Arnau de Vilanova de Lleida, 16 dels quals estan estables a planta i 6 es troben a l’UCI; 10 persones a l’Hospital Universitari de Santa Maria de Lleida, 9 de les quals estan estables a planta i 1 es troba a l’UCI; 3 persones en centres privats; 4 casos a l’Hospital Comarcal del Pallars a Tremp, tots estables a planta; 1 persona a l’Hospital de Cerdanya estable a planta.

tracking