SEGRE

Una foto que mostra l'esforç dels professionals sanitaris

Una foto que mostra l'esforç dels professionals sanitaris. Són professionals del Centre d'Urgències d'Atenció Primària de Lleida, a l'avinguda Prat de la Riba.

Una foto que mostra l'esforç dels professionals sanitaris. Són professionals del Centre d'Urgències d'Atenció Primària de Lleida, a l'avinguda Prat de la Riba.Jordi_martinfito 4

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Aquesta foto és un moment de descans en una guàrdia molt dura en temps molt difícils.

Aquests són els meus companys, els meus amics. Aquests són una petita part de les persones que fan guàrdies a urgències. Som metg@s, som infermer@s, som auxiliars, i estem cansats però no desanimats, podem estar tristos però no pessimistes, perquè fem la nostra feina el millor que podem, com sempre hem fet i ho continuarem fent dia a dia.

Vam triar aquesta professió perquè ens agrada cuidar la gent, perquè ens ho van ensenyar així, perquè potser ho preferim a ser rics, a ser famosos, a perdre el temps en festes de luxe.

Perquè creiem en l’equip, en la societat i en les persones. I disculpeu si algun moment no contestem amb el millor somriure, però pot ser que estiguem molt cansats, o que fa temps que no veiem les nostres famílies, o que la guàrdia ha estat molt dura perquè hem perdut algú a qui no tocava anarse’n, o simplement perquè també som humans.

Agrair a tot el meu equip la seua tasca, les seues ganes, la seua tenacitat, la seua professionalitat i aquest somriure o aquest cop de mà en moments complicats, als que estan de guàrdia, als que entren demà, als que mai no surten a les fotos, a tots, sense oblidar- me’n de cap.

És un plaer i un orgull estar al costat d’ells, ja que quan tothom s’atura ells continuen treballant. No hi ha paraules d’agraïment, i potser tampoc no les necessitem, perquè fem el que ens agrada i seguirem fent-ho per arribar fins al final.

Sempre CUAP LLEIDA

tracking