SEGRE

S'esfondra la terrassa d'una casa al barri de la Bordeta de Lleida

No hi ha hagut ferits, però sí importants danys materials

S'esfondra la terrassa d'una casa al barri de la Bordeta de Lleida

S'esfondra la terrassa d'una casa al barri de la Bordeta de LleidaMaite Monné

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’esfondrament de la terrassa d’una casa ha obligat a desallotjar les dues famílies que habiten en el replà del primer pis del número 15 del carrer Maials, a la Bordeta. No s’ha hagut de lamentar ferits arran del succés, però si importants danys materials, que han afectat dos vehicles aparcats en el magatzem del pati interior els quals han quedat malmesos.

Els fets s’han produït al voltant de les 3 de la tarda, quan part de la terrassa ha cedit, caient a l’interior del magatzem, la qual cosa ha obligat a desallotjar momentàniament les quatre famílies de l’immoble, fins que els tècnics municipals han fet la inspecció de l’edifici.

Un cop finalitzada aquesta inspecció, s’ha autoritzat que les famílies de la segona planta poguessin tornar als seus pisos, mentre que les del 1r 1a i 1r 2a només ho podien fer a determinades habitacions, ja que per mesures de seguretat s’havia de precintar una part, per evitar l’accés a la terrassa.

Ha estat llavors quan les dues famílies afectades han decidit voluntàriament abandonar els seus habitatges i reallotjar-se en domicilis familiars, mentre es fan les obres de rehabilitació necessàries.

La Brigada d’Acció Immediata ha estat l’encarregada de fixar un recinte de seguretat, així com els Cos de Bombers i agents de la Guàrdia Urbana.  

tracking