SEGRE

EMERGÈNCIES SUCCESSOS

Desallotjades quatre famílies a la Bordeta al caure part d'una terrassa

Al carrer Maials, i dos van tornar a casa i les altres s’allotjaran amb familiars

Bombers, Guàrdia Urbana i tècnics del SEM, minuts després de l’ensorrament de la terrassa.

Bombers, Guàrdia Urbana i tècnics del SEM, minuts després de l’ensorrament de la terrassa.MAITE MONNÉ

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Part d’una terrassa del primer pis d’un edifici de cinc plantes situat al carrer Maials de la Bordeta es va desplomar ahir i va anar a parar a l’interior d’un pàrquing situat just sota. L’avís de l’emergència es va produir a les 14.39 hores, quan una trucada va alertar els Bombers que el forjat d’una galeria havia caigut dins d’un magatzem.

Fins al lloc dels fets es van desplaçar cinc dotacions dels Bombers, ambulàncies del Sistema d’Emergències Mèdiques i agents de la Guàrdia Urbana. Els serveis d’emergències van desallotjar tots els veïns de l’edifici, unes vint persones (quatre famílies), que en tot moment van guardar les distàncies de seguretat pertinents pel coronavirus.

Els veïns van guardar en tot moment les distàncies de seguretat pertinents

Durant les dos hores que els veïns van estar fora dels seus habitatges un tècnic municipal va valorar els danys que s’havien produït a l’immoble. Finalment, a les 16.30 es va autoritzar tots els inquilins a entrar una altra vegada a les seues cases, excepte els del pis afectat i els de la casa del costat. Segons fonts municipals, els serveis socials no van haver d’intervenir ja que les dos famílies van decidir voluntàriament allotjar-se en domicilis de familiars.

Cap persona va resultar ferida i tan sols va caldre lamentar danys materials, entre els quals destaquen les destrosses que l’esfondrament va provocar en dos vehicles aparcats en el pàrquing.

D’altra banda, els Bombers van sufocar un incendi en una cuina d’un pis del carrer Manuel de Falla, al barri de la Mariola, que no va provocar ferits. Van treballar-hi sis dotacions.

tracking