SEGRE

Lleida registra dos morts més per coronavirus

En l'últim dia la demarcació suma 14 nous positius, fins a un total de 163

Imatge de la façana de l’hospital Arnau de Vilanova.

Imatge de la façana de l’hospital Arnau de Vilanova.SEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El departament de Salut ha confirmat que en les últimes hores a la demarcació de Lleida han mort dos persones amb Covid-19, que se sumen a les altres 3 víctimes del virus ja anunciades a Ponent.

D'altra banda, en l'últim dia hi ha hagut 14 nous casos positius de coronavirus, xifra que augmenta a 163 el total d'infectats confirmats per Salut a la província.

Actualment, 81 persones es troben ingressades en centres hospitalaris de la demarcació de Lleida amb coronavirus. D’aquests casos, 45 es troben ingressats a l’Hospital Universitari Arnau de Vilanova de Lleida (HUAV), 35 dels quals estan estables a planta i 10 es troben a l’UCI; 18 persones a l’Hospital Universitari de Santa Maria de Lleida, 16 de les quals estan estables a planta i 2 es troba a l’UCI; 6 persones en centres privats; 4 persones a l’Espitau Val d’Aran, totes estables a planta; 6 casos a l’Hospital Comarcal del Pallars a Tremp, tots estables a planta; 1 persona es troba ingressada a la Fundació Sant Hospital de la Seu d'Urgell estable a planta; 1 persona es troba ingressada a l’Hospital de Cerdanya estable a planta

Una de les persones que es trobava ingressada a la UCI de l’HUAV ha passat a planta, segons ha informat Salut.

tracking