SEGRE

MUNICIPIS SERVEIS

Agramunt rebaixa un 50% les multes a la zona blava

Pla per facilitar aparcament al centre de la localitat

Un dels carrers d’Agramunt afectats per l’ordenança.

Un dels carrers d’Agramunt afectats per l’ordenança.SEGRE TÀRREGA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’ajuntament d’Agramunt, amb l’objectiu de facilitar l’aparcament i fomentar el comerç local, ha iniciat un pla de dinamització de la zona blava gratuïta d’estacionament per assegurar la rotació de vehicles.

En aquest sentit, en l’últim ple ordinari va aprovar per unanimitat reduir a la meitat les sancions vigents en les ordenances municipals, que han passat de 80 a 40 euros, i en cas que es paguin abans dels vint dies naturals, els afectats tindran un descompte del cinquanta per cent, és a dir, la sanció els costarà 20 euros.

El consistori ha establert un període durant el qual s’informa de l’ordenança

A més, el consistori ha destinat un treballador municipal a fer seguiment d’aquestes zones, que s’han vist incrementades en els últims mesos amb la reordenació del trànsit de diferents carrers del centre del municipi.

Val a destacar que l’ajuntament d’Agramunt ha establert un període transitori durant el qual únicament s’informa l’infractor amb avisos i sense sancions. Està previst que quan s’aprovi de forma definitiva la modificació de l’ordenança entri en vigor.

A Agramunt no hi ha parquímetres i l’ajuntament distribueix entre els veïns i visitants un rellotge indicador d’hora d’arribada.

El consistori recorda que poden adquirir-se de forma gratuïta a les oficines municipals o a l’Oficina de Turisme. En cas d’una emergència i no comptar amb el rellotge, pot deixar-se un paper visible amb l’hora de l’inici de l’estacionament.

tracking