SEGRE

SUCCESSOS ESTAT D?ALARMA

Un detingut i mig miler de sancionats a Lleida per saltar-se el confinament

Els Mossos van aixecar 318 actes entre divendres i diumenge a la província || La Urbana va multar 120 persones a la capital en aquests 3 dies i ahir va arrestar un home que va agredir agents a l’identificar-lo

Moment de la detenció d’un ciutadà que no va respectar el confinament ahir a la plaça Paeria.

Moment de la detenció d’un ciutadà que no va respectar el confinament ahir a la plaça Paeria.ASSOCIACIÓ GULL

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Gairebé mig miler de persones denunciades i una de detinguda a les comarques de Lleida el cap de setmana passat per saltar-se sense motiu justificat la prohibició de sortir al carrer establert per l’estat d’alarma. Els Mossos d’Esquadra van aixecar entre divendres i diumenge un total de 318 actes a la província, 122 de les quals diumenge. Per la seua part, la Guàrdia Urbana de Lleida va notificar un total de 120 sancions en aquest mateix període. Val a destacar que la policia catalana va intensificar durant el cap de setmana els controls a les carreteres per impedir l’accés a les segones residències i evitar el que va succeir l’anterior cap de setmana. Divendres van detectar 91 infraccions i dissabte, 105, com va informar SEGRE ahir. Per la seua part, la Guàrdia Urbana va fer 29 actes divendres, 39 dissabte i 52 diumenge.

A més, la Urbana va practicar ahir la primera detenció a Lleida ciutat per aquest motiu. Va ser a les 11.00 hores a la plaça Paeria, quan una patrulla que realitzava servei de vigilància a l’Eix Comercial va donar l’alto a un home per identificar-lo. El ciutadà es va negar a facilitar la seua identitat i finalment va agredir els agents. Es tracta d’I.B.M., de 57 anys i de nacionalitat espanyola, que va ser arrestat com a presumpte autor d’un delicte d’atemptat i desobediència als agents de l’autoritat. A més, li van trobar tres esprais de defensa, que li van ser decomissats. Els agents el van denunciar per tinença d’articles prohibits i també per saltar-se l’ordre de confinament. Amb aquesta ja són tres les detencions a les comarques de Lleida per aquesta raó. La Policia Local de Tàrrega va detenir el dijous de la setmana passada dos veïns acusats de desobediència. A aquestes sancions cal afegir desenes d’expedients d’altres policies locals com la d’Agramunt.

En ambdós casos, també van ser denunciats per saltar-se el confinament. L’home de 45 anys va ser detingut divendres al carrer Tallada, al Barri Antic, i el jove de 19 anys, diumenge a la matinada a l’avinguda Catalunya. Estava en cerca i captura per un delicte de trencament de condemna i anava amb dos nois i una noia que també van ser denunciats.

tracking