SEGRE

Dos sensesostre del pavelló Agnès Gregori de Lleida donen positiu

Imatge d'arxiu del pavelló Agnès Gregori de Lleida.

Dos sensesostre del pavelló Agnès Gregori de Lleida donen positiuSEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Dos de les persones sense sostre que la Paeria va allotjar al pavelló Agnès Gregori arran del confinament decretat pel coronavirus, haurien donat positiu en Covid- 19, segons van informar ahir fonts municipals. Segons ha pogut saber SEGRE, la Paeria buscava ahir un hotel on poder reallotjar-los i feia gestions amb diferents establiments cèntrics.

D’altra banda, el sindicat majoritari de la Guàrdia Urbana, Asigull, ha comprat 200 ulleres de protecció que van repartir ahir entre els agents. Membres del sindicat van explicar que han fet l’adquisició “davant la falta de material” i van negar les paraules de l’alcalde, Miquel Pueyo, que la setmana passada va assegurar que la Urbana “té tots els recursos per fer front al virus”. Hi ha sis agents que estan infectats, dels quals cinc són al seu domicili i un altre continua greu però estable al Vall d’Hebron.

Per la seua part, CSIF ha fet un informe en el qual denuncia falta de material a les policies locals i demana proves del Covid-19 per a tots els agents.

tracking