SEGRE

ESNOTICIA

Fumiguen la comissaria de la Guàrdia Urbana de Lleida i els seus vehicles

Un agent de la Urbana amb mascareta i gel desinfectant.

Un agent de la Urbana amb mascareta i gel desinfectant.GUARDIA URBANA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La Paeria va fumigar ahir totes les dependències policials de la comissaria de la Guàrdia Urbana de Lleida, així com tots els vehicles patrulla.

Aquesta és una de les mesures que el consistori destaca que s’han pres per a la protecció dels agents que, assegura, compten amb totes les mesures de seguretat necessàries des de l’inici de la crisi sanitària, malgrat que alguns sindicats policials van denunciar la falta de material. Sobre això, la Paeria va assenyalar ahir que tots els efectius de la Guàrdia Urbana compten amb mascaretes, guants i gel hidroalcohòlic per a les mans i desinfectant per als vehicles. Una disposició de material, ressalta el consistori, que ha permès que la Guàrdia Urbana pogués cedir elements preventius a altres departaments municipals que també presten serveis essencials al carrer i atencions presencials en el context de la crisi sanitària.

La Paeria va assenyalar que les mesures integrals de prevenció també inclouen els agents cívics, que aquests dies recorren els espais públics de la ciutat de Lleida per donar suport a la Urbana en les tasques de control de la circulació de vianants, donar informació o fer advertències. Tots els equips compten amb guants i mascaretes. L’ajuntament manté la crida a particulars i empreses per donar material de protecció perquè el pugui utilitzar el personal municipal.

Val a recordar que sis urbans de Lleida han donat positiu per coronavirus, com ja va avançar SEGRE.

Un agent de la Urbana amb mascareta i gel desinfectant.

Un agent de la Urbana amb mascareta i gel desinfectant.GUARDIA URBANA

tracking