SEGRE

ESNOTICIA

Llits al gimnàs de l'Arnau i tramesa de malalts terminals al Nadal Meroles

Imatge de la façana de l’hospital Nadal Meroles.

Imatge de la façana de l’hospital Nadal Meroles.ÍTMAR FABREGAT

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

El gimnàs de rehabilitació de l’Arnau de Vilanova s’ha reconvertit en zona d’hospitalització amb catorze llits per a pacients de Covid-19 que es trobin en situació de poder ser traslladats a altres centres sanitaris de la ciutat. Serien malalts que tenen una bona evolució i de fet ja s’estan traslladant a la clínica Vithas Montserrat i, quan estigui plena, aniran a la Perpetu Socors. L’espai del gimnàs es posarà avui en funcionament i també servirà per descongestionar el servei d’Urgències de l’equipament.

Així mateix, els pacients que es troben en una situació irreversible seran traslladats al centre sociosanitari Nadal Meroles, al carrer Acadèmia, ja que segons va informar Salut, “està millor preparat per atendre’ls al final de la vida”. Aquest centre rebrà el suport dels equips sanitaris dels hospitals.

Respecte als malalts ingressats a l’Arnau de Vilanova i al Santa Maria que també estiguin a punt de morir, deixaran que la família els visiti. Salut va destacar que “a Lleida tenim els espais i recursos disponibles per gestionar de forma correcta aquesta situació que estem vivint i s’activaran tots els recursos que siguin necessaris per gestionar aquest episodi i oferir la millor atenció a la ciutadania”. De fet, està previst traslladar pacients a l’hotel Nastasi, que va oferir les seues instal·lacions.

tracking