SEGRE

ESNOTICIA

Tancada l'entrada principal de l'estació de trens de Lleida

Només s’hi pot accedir per una porta secundària || Renfe suspèn el pagament en efectiu dels bitllets fins a nou avís

alt
detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

L’Administrador d’Infraestructures Ferroviàries (Adif) va tancar ahir l’entrada principal de l’estació de trens Lleida-Pirineus, cosa que obliga els viatgers a entrar o sortir del complex per una porta lateral. Des d’Adif no van detallar al tancament d’aquesta edició els motius pels quals ha dut a terme el tancament del principal accés a l’estació, encara que tot apunta que s’emmarca dins de les mesures que està prenent l’empresa per evitar la propagació del coronavirus. Les tanques, que es van col·locar durant el matí d’ahir, tenen cartells informatius en els quals assenyalen l’accés temporal a l’estació.

D’altra banda, la companyia Renfe va anunciar ahir que suspèn fins a nou avís el pagament en efectiu a totes les estacions que ofereixin serveis d’alta velocitat, llarga distància i Rodalies com a mesura preventiva per evitar contagis de coronavirus, ja que el virus també es propaga a través dels bitllets i monedes. Renfe va recalcar que, a banda de comprar els bitllets amb targeta de crèdit, també es podran adquirir a través de la seua pàgina web i de la seua aplicació per a mòbils i tablets.

D’altra banda, la companyia ferroviària ha suprimit la majoria de les freqüències i vetlla perquè el nivell d’ocupació dels combois sigui un terç de capacitat màxima. Al seu torn, ofereix desplaçament gratuït en AVE i llarga distància a tots els professionals sanitaris que es desplacin per motius laborals i ha suspès tots els serveis a bord que ofereix.

L’entrada principal de l’estació, completament tancada, ahir.

L’entrada principal de l’estació, completament tancada, ahir.MAITE MONNÉ

tracking