SEGRE

Lleida arriba als 50 morts per coronavirus i assoleix 752 casos confirmats

En les últimes hores la provincia ha sumat 6 noves víctimes mortals i 72 nous contagis confirmats, mentre que les persones donades d'alta ja són 91

Una ambulància deixant un malalt ahir a l'Arnau.

Tràgica corba ascendentMagdalaena Altisent

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El departament de Salut ha confirmat aquest dilluns que en les últimes hores han mort 5 persones amb coronavirus SARS-CoV-2 a la regió sanitària de Lleida i una persona a la de l'Alt Pirineu i Aran, incrementant així el total de víctimes a la província fins a les 50.

El departament ha comunicat 56 casos positius nous de coronavirus a la plana de Lleida i 16 a les comarques de muntanya. En total, hi ha 752 casos confirmats fins ara a la demarcació.

Actualment, 216 persones es troben ingressades en centres hospitalaris de la plana de Lleida amb coronavirus. D’aquests casos, 134 es troben ingressats a l’Hospital Universitari Arnau de Vilanova de Lleida (HUAV), 96 dels quals estan estables a planta i 38 es troben a l’UCI; 35 persones a l’Hospital Universitari de Santa Maria de Lleida, 26 de les quals estan estables a planta i 9 es troben a l’UCI, i 47 persones en centres privats, totes estables a planta.

En les últimes hores han estat donades d’alta 12 persones que es trobaven ingressades a la regió sanitària Lleida i les altes acumulades són 59.

Pel que fa l'Alt Pirineu i l'Aran, 46 persones es troben ingressades en centres hospitalaris amb coronavirus. D’aquests casos, 12 es troben ingressats a l’Espitau Val d’Aran, tots estables a planta; 17 persones a l’Hospital Comarcal del Pallars a Tremp, totes a planta; 5 persones a la Fundació Sant Hospital de la Seu d'Urgell estables a planta, i 12 persones a l’Hospital de Cerdanya estables a planta

En les últimes hores han estat donades d’alta 3 persones que es trobaven ingressades a la regió Alt Pirineu i Aran i les altes acumulades són 32.

tracking