SEGRE

Salut efectuarà tests de coronavirus als agents de la Guàrdia Urbana de Lleida

L'alcalde de Lleida, Miquel Pueyo, ha assistit avui al briefing del matí de la Guàrdia Urbana amb els comandaments i agents de servei

Salut efectuarà tests de coronavirus als agents de la Guàrdia Urbana de LleidaAjuntament de Lleida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Departament de Salut començarà aquest dimecres a efectuar tests de coronavirus a tots aquells agents de la Guàrdia Urbana de Lleida amb símptomes als quals encara no se'ls han efectuat les proves. Així ho ha anunciat l'alcalde Miquel Pueyo durant una trobada aquest matí amb els comandaments i agents de servei per traslladar-los l'agraïment de la ciutat i de la Paeria pel "servei que estan prestant, la seguretat que projecten sobre la ciutat i l'esforç suplementari" que estan duent a terme en la lluita contra la covid-19. Pueyo els ha explicat que la major part del material de protecció amb què compten s'ha aconseguit "gràcies a la generositat d'empreses i consultoris de Lleida".

L'alcalde de Lleida ha destacat "la professionalitat, la proximitat, el seny, la responsabilitat i el coratge" dels agents de la Guàrdia Urbana, i també ha posat en valor "el risc a què s'exposen en les actuals circumstàncies".

 
tracking