SEGRE

Lleida suma 4 morts més per coronavirus i supera el miler de casos confirmats

La província ha registrat en les últimes hores 37 altes

Un control de la Guàrdia Urbana a Lleida.

Lleida suma 4 morts més per coronavirus i supera el miler de casos confirmatsMagdalena Altisent

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El departament de Salut ha confirmat que en les últimes hores han mort quatre persones a la regió sanitària de Lleida per coronavirus, que situen en 79 la xifra total de víctimes a la demarcació.

També ha confirmat 41 casos positius nous a la regió de Lleida per coronavirus i 5 a la de l'Alt Pirineu i Aran. En total, la demarcació té ara 1.037 casos confirmats.

Actualment, 215 persones es troben ingressades en centres hospitalaris de la plana de Lleida amb coronavirus SARS-CoV-2. D’aquests casos, 132 es troben a l’Hospital Universitari Arnau de Vilanova de Lleida (HUAV), 89 dels quals estan estables a planta i 43 es troben a l’UCI; 39 persones a l’Hospital Universitari de Santa Maria de Lleida, 30 de les quals estan estables a planta i 9 es troben a l’UCI; 44 persones estan ingressades en centres privats, totes estables a planta

En les últimes hores han estat donades d’alta 37 persones que es trobaven ingressades a la regió sanitària de Lleida i les altes acumulades són 159.

D'altra banda, 45 persones es troben ingressades en centres hospitalaris de la regió sanitària Alt Pirineu i Aran amb coronavirus SARS-CoV-2. D’aquests casos: 10 es troben a l’Espitau Val d’Aran, tots estables a planta; 17 persones a l’Hospital Comarcal del Pallars a Tremp, totes a planta; 8 persones a la Fundació Sant Hospital de la Seu d'Urgell estables a planta; 10 persones es troben ingressades a l’Hospital de Cerdanya estables a planta

En les últimes hores no s’ha produït cap alta de pacients que es trobaven ingressades a la RS Alt Pirineu i Aran i les altes acumulades són 54.


tracking